ارده کنجد دو آتیشه
ارده دو آتیشه را از دانههای کنجد میسازیم. بعد از شستن دانههای
کنجد و زدودن آلودگیها، مرحله تفت دادن را شروع میکنیم. در این جا تفاوت ارده
معمولی و ارده دو آتیشه، نمایان میشود. کنجد ارده معمولی را فقط یک بار تفت میدهیم.
اما برای تهیه ارده دو آتیشه، کنجد را دوبار تفت میدهیم
ارده دو آتیشه خواص زیادی دارد. این ارده طبعی گرم دارد و برای متعادل
کردن طبع سرد، بسیار مناسب و واجب است. اگر عادت دارید هر روز غذاهایی با طبع سرد
مانند برنج بخورید، حتما ارده دو آتیشه را قاطی برنامهغذاییتان بکنید تا بدنتان
را گرم کند.
ارده کنجد دو آتیشه، مخزنی از آهن، روی و کلسیم است. آنتیاکسیدانهایی
دارد که در بدن معجزه میکنند. این ارده نمیگذارد بیماری قلبی و سرطان بگیرید.
همینطور یک تنه میایستد جلوی التهابها و با قدرت ضد التهابی، حال بدنتان را خوب
میکند. در کنار همه اینها، حواسش به استخوانها نیز هست و با کلسیمی که دارد، آنها
را تقویت میکند و نمیگذارد پوک شوند.
ارزش غذایی
- پروتئین
- کربوهیدرات
- چربی
- فیبر
- مس
- سلنیوم
- فسفر
- آهن
- روی
- کلسیم
مشتریان عزیز توجه داشت باشید، اینجا فقط ویژگیهای عمومی محصول بیان
شده است و حتماً برای مصرف در موارد خاص، از پزشک متخصص خود مشورت بگیرید.
ارده کنجد دو آتیشه |400G|
- کد محصول: 0
- موجودی: در انبار
-
114,000تومان
- قیمت بدون مالیات: 114,000تومان